Herenschoenen

Shop herenschoenen voor iedere gelegenheid bij Ten Eekelder. Ontdek onze onderscheidende collectie schoenen, gespschoenen, veterschoenen & boots van onder andere de merken Floris van Bommel, Panama Jack, Blackstone, Giorgio en Harris.


Voor welke gelegenheid zoekt u een paar herenschoenen?

Om de perfecte schoen te vinden die bij uw voet past zijn er verschillende breedtes verkrijgbaar. Merken zoals Floris van Bommel en Magnanni hebben verschillende breedtes. De verschillende breedtes: G, G+, H, I en K. Makkelijk ezelsbruggetje: ‘Hoe verder in het alfabet hoe breder de schoen’. De G leest is een ‘normale’ breedte. Door de verschillende breedtes zitten de schoenen beter en blijven langer mooi doordat het goed aansluit om uw voet.

Schoenen voor …

… De vrije tijd – In uw vrije tijd verlangt u naar een schoen die heerlijk zit en mooi staat, dit geldt eigenlijk voor iedere gelegenheid. Onze collectie wordt zorgvuldig geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit leer en goede pasvorm. Merken zoals Floris van Bommel, Hinson, Clarks, Giorgio hebben ieder seizoen een collectie wat casual te dragen is met een eigen stijl. Sneakers, boots en veterschoenen.

… Bruiloft

Een dag waarbij alles perfect moet zijn, natuurlijk ook de schoenen! Een statement kunt u maken met een paar opvallende schoenen van Harris of Floris van Bommel. U kunt ook kiezen om het rustig te houden door een minder uitgesproken kleur/print te kiezen bijvoorbeeld van Magnanni, Giorgio of Paco Milan. Om het helemaal af te maken is een bijpassende riem hét item. Bij de meeste schoenen wordt er van hetzelfde materiaal een bijpassende riem gemaakt en gepoetst in exact dezelfde kleur. It’s all in the details.

… Onder een pak

Een pak draagt u naar uw werk, een feestje, bruiloft of gewoon omdat u het mooi vindt elke dag. De schoenen onder het pak kunnen gekleed zijn maar tegenwoordig ook sportief. Een strak pak met een paar sneakers eronder geeft een speelse touch aan uw nette outfit. Is dit misschien te gek? Kies dan een paar veterschoenen of schoenen met gesp van Magnanni. De hele collectie van Magnanni is namelijk gemaakt om onder een pak te dragen.

... Combi casual/chic

Een paar schoenen die u zowel bij een casual outfit kunt combineren als bij een nettere outfit. Een paar schoenen op een nette leest met bijvoorbeeld een rubberen onderwerk maakt de schoenen sportief maar ook netjes. Door het combineren van de schoenen met verschillende kledingstijlen creëert u compleet andere looks. Bijvoorbeeld een paar nette chelsea boots van Magnanni met een stoere spijkerbroek.