Dr. Martens

De traditionele Dr. Martens boots zijn geboren in 1960 en sindsdien een succes door de wereld van muziek. Dr. Martens is van origine een werklaars, maar deze ziet u tegenwoordig overal in het straatbeeld en in de festival cultuur. De kwaliteit van de schoenen staat bekend om zijn duurzaamheid maar ook om het comfort door de ‘bouncy airwair’ zolen. Dr. Martens staat voor een expressie van uw individuele eigen stijl.


Dr. Martens kopen bij Ten Eekelder Schoenen

  • Gratis levering vanaf €75,-
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online betalen
  • Snelle bezorging

Bestel vandaag nog de schoenen die u graag wilt hebben. Dit kunt u zeer eenvoudig doen via de productpagina van de desbetreffende schoenen.

Waarom Dr. Martens?

Dr. Martens zijn zeer stevige schoenen die voornamelijk van leer gemaakt worden. Er bestaan ook vegan Dr. Martens. Een van de meest gangbare Dr. Martens modellen is de 1460, die al sinds 1960 gemaakt wordt. Deze schoen is in diverse kleuren te krijgen. Wilt u liever wat uitbundigs? Kies dan voor de Dr. Martens Sinclair of de Dr. Martens Molly.

Dr. Martens heeft voor iedereen een geschikt model. Naast laarzen kunt u ook kiezen voor sandalen, bijvoorbeeld de modellen Voss en Blaire. Zo kunt u op elk moment van het jaar trendy Dr. Martens schoenen dragen. Want ondanks dat ze vroeger vooral in de muziek-scene gezien werden, zijn deze schoenen vandaag de dag onmisbaar in het normale leven.

Bestel Dr. Martens online

Bij Ten Eekelder schoenen kunt u zeer eenvoudig online Dr. Martens bestellen. Indien de schoenen niet bevallen of passen zodra u ze hebt ontvangen, kunt u ze altijd terugsturen. Dit is ons niet goed, geld terug beleid. Wij leveren de schoenen altijd zeer snel na de bestelling. Wilt u liever komen passen in de winkel? Dat kan in Hengelo.

Hebt u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 074-2912453.