Harris

Een paar schoenen van Harris is altijd uniek. De schoenen worden handgemaakt en hebben altijd een opvallende samenstelling van materialen en kleuren. De collectie van Harris wordt geproduceerd in Italië, Florence. Een paar schoenen van Harris worden volledig met de hand gemaakt door de meest toegewijde schoenmakers. De herenschoenen worden met passie en zorg gemaakt.


Harris schoenen koopt u bij Ten Eekelder Schoenen

  • Gratis levering vanaf €75,-
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online betalen
  • Snelle bezorging

Plaats direct een bestelling voor uw favoriete Harris schoenen via onze website. Wij hebben deze ook in onze winkel in Hengelo of Enschede dus u kunt gerust langskomen om te komen passen.

Elegante herenschoenen van Harris

Tegenwoordig zijn de schoenen van Harris zeer elegante herenschoenen die van diverse materialen gemaakt worden. In de eerste wereldoorlog produceerden ze vooral herenschoenen voor het Italiaanse leger. De legerkisten zijn tegenwoordig verdwenen maar er zijn elegante schoenen van hoge kwaliteit voor in de plaats gekomen. Deze schoenen hebben daarom een zeer lange levensduur.

U kunt kiezen uit diverse schoenen. Dit zijn bijvoorbeeld sneakers, instapschoenen, veterschoenen of boots. Alle schoenen worden met de meeste zorg gemaakt en afgewerkt. Dit is iets wat u zeker terugziet in de kwaliteit van de schoenen. Naast de schoenen maakt Harris ook bijpassende riemen. Zo wordt uw outfit helemaal afgemaakt. Deze riemen kunt u ook kopen bij Ten Eekelder Schoenen.

Bestel Harris schoenen bij Ten Eekelder Schoenen

Hebt u al een prachtig paar Harris schoenen met eventueel een bijpassende riem op het oog? Bestel deze dan direct. Wij leveren uw schoenen zeer snel. Mocht u nog twijfelen over schoenen, of over de maat die u nodig hebt, dan kunt u de schoenen in een van onze winkels in Hengelo of Enschede altijd komen passen. Wilt u contact opnemen met de klantenservice? Dat kan via +31742912453.