Floris van Bommel

Het Nederlandse merk Floris van Bommel ontwikkelt al sinds 1734 dames- en herenschoenen. Door de combinatie van diverse materialen is een paar schoenen van Floris van Bommel altijd uniek. Bij ieder paar schoenen wordt een bijpassende riem gemaakt. Dit maakt uw outfit helemaal af. U kunt Floris van Bommel schoenen bij Ten Eekelder Schoenen online kopen maar u kunt ze ook komen passen in een van de winkels in Enschede of Hengelo.


  • Gratis levering vanaf €75,-
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online betalen
  • Snelle bezorging

Wilt u een prachtig paar Floris van Bommel schoenen aanschaffen? Doe dit dan direct via de desbetreffende pagina van de schoenen die u wilt hebben. Het is uiteraard ook mogelijk om ze te komen passen in onze winkels.

Schoenen met een verhaal

De schoenen van Floris van Bommel zijn elk individueel ontworpen en hebben hierdoor allemaal hun eigen verhaal. De schoenen worden gemaakt met de beste en natuurlijke materialen. De manier waarop de schoenen van Floris van Bommel gemaakt worden, zijn de maakwijze van Goodyear en Blake. Daar Floris van Bommel vooral herenschoenen maakt, bieden wij u ook stijlvolle damesschoenen van dit merk.

Dit merk staat dan ook bekend om de kwaliteit, wat het een geliefd merk onder de liefhebbers van kwaliteitsschoenen gaat. De schoenen worden gemaakt met fantasievolle designs en de hippe kleuren staan hier centraal in. Naast dat deze schoenen een modieus design hebben, zijn ze ook nog eens zeer modern.

Bestel direct Floris van Bommel schoenen

Bij Ten Eekelder Schoenen kunt u online uw favoriete paar unieke Floris van Bommel schoenen bestellen. Indien u contact wilt opnemen met onze klantenservice, kan dat via +31742912453.