Copenhagen

Copenhagen Studios maakt schoenen die bekend staan om het comfort en de minimalistische stijl. De schoenen worden gemaakt met subtiele kleuren en een strak design. Tevens worden deze schoenen gemaakt van hoogwaardig leer. Het logo wordt verwerkt in de schoen met een klein fietsje, een detail die de schoen afmaakt. U bestelt deze minimalistische sneakers bij Ten Eekelder Schoenen.


Copenhagen bij Ten Eekelder Schoenen

  • Gratis levering vanaf €75,-
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online betalen
  • Snelle bezorging

Bestel eenvoudig via de productpagina van het desbetreffende paar schoenen de schoenen die u graag wilt hebben. Wij leveren deze dan zo snel mogelijk. Vragen? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice op +31742912453.

Moderne schoenen van Copenhagen

Copenhagen is een Scandinavisch schoenenmerk. Ze produceren sneakers, laarsjes en bergschoenen in een Scandinavisch ontwerp. De schoenen zijn zeker trendy te noemen. Ondanks dat de oorsprong van het merk in Scandinavië ligt, worden deze schoenen in Italië geproduceerd.

De schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit. Het doel van het merk is om verbonden te staan met de natuur en om schoenen voor gelukkige mensen te maken. Deze schoenen hebben een uitzonderlijk draagcomfort waardoor u heerlijk zult lopen op deze prachtige maar toch minimalistische schoenen.

Bestel Copenhagen Schoenen bij Ten Eekelder Schoenen

U kunt uw favoriete Copenhagen schoenen bij Ten Eekelder Schoenen bestellen. Wilt u ze liever komen passen? Dat kan bij een van onze winkels in Hengelo of Enschede. Voor de klantenservice belt u naar +31742912453.