Sneakers - Gemakschoenen

Sneakers

Het voordeel van een paar sneakers is dat bijna van ieder merk de zool eruit kan, dus u heeft heel veel keuze! Een paar sneakers zijn zeker een musthave voor uw basiscollectie. Het is ontzettend comfortabel en het staat ook nog eens super leuk! Een paar sneakers kunt u eindeloos combineren bij verschillende outfits. Het kan worden gedragen onder een korte of lange broek, een jurkje of een rok. Bij Ten Eekelder vindt u sneakers voor iedereen. Ieder seizoen zijn er een eyecatchers te vinden en een uitgebreide basiscollectie.


Op zoek naar stoer of sportief, klassiek of netjes? Vind het bij Ten Eekelder.

De modellen van Hassia hebben een sportieve collectie maar maken gebruik van mooie details waardoor het netjes gedragen kan worden. De sneakers zijn in verschillende breedtematen beschikbaar, breedte G en H. U kunt bijna niet geloven dat het een H-leest is aan de buitenkant van de schoenen.

Volare, ieder seizoen vernieuwend!

De collectie van Volare is een perfecte combi tussen stoer en sportief. Het Italiaanse merk is perfect als u een steunzool draagt. De schoenen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer. Volare wordt in dezelfde fabriek gemaakt als Lilian en dit is zeker terug te zien in de collectie. De collectie is vernieuwend en tijdloos!

New brand in store

Waldlaufer is van oorsprong een Duits merk en wordt gemaakt in Europa. De schoenen van Waldlaufer zijn geschikt voor iedere gelegenheid. De filosofie van Waldlaufer is: ‘de schoen die u niet voelt’. De uitkomst als u op zoek bent naar een paar sandalen met een losse zool, de sandalen van Waldlaufer. De sandalen zijn er in een H breedte. Een collectie met heel veel leuke prints, heerlijk zacht en soepel bovenwerk, licht in gewicht en een antibacteriële binnen voering.