Pantoffels voor heren - Heren

Pantoffels voor heren gezocht? Bij Ten Eekelder Schoenen vindt u een uitgebreide collectie pantoffels altijd in de collectie. U vindt onder andere van het het Australische merk Warmbat al jaren pantoffels in onze collectie.

Er bestaan verschillende modellen pantoffels. Het slipper model waar de voorkant van dicht is en de hak open, hier stapt u zo in. Op zoek naar iets met een dichte hak? Ga voor het mocassin model. De voorkant is hooggesloten en het model heeft een dichte hak.


Pantoffels bestellen bij Ten Eekelder

  • Gratis levering vanaf €75,-;
  • Niet goed, geld terug;
  • Veilig online betalen;
  • Snelle bezorging.

U bestelt uw favoriete pantoffels zeer eenvoudig via onze website. Ga naar de productpagina van de pantoffels die u wilt bestellen en reken veilig online af! Wilt u contact opnemen met de klantenservice? Dat doet u via +31 74 291 2453.

Pantoffels voor de koudere dagen

Een paar comfortabele pantoffels mogen niet ontbreken tijdens de koudere dagen. De pantoffels moeten vooral warm zijn. Onze selectie pantoffels voor heren zijn lekker warm gevoerd. Ontdek de pantoffels van Warmbat, deze hebben een warme schapenvacht. Door het gebruik van natuurlijke materialen krijgt u zeker geen zweetvoeten.

Diverse soorten Pantoffels

U vindt diverse soorten pantoffels in de collectie van Ten Eekelder. De pantoffels hebben een fijn voetbed. De pantoffels van Warmbat voor heren hebben een rubberen zool. De rubberen zool zorgt voor extra grip en dat u naar buiten kunt met de pantoffels.

Bestel pantoffels via onze website

U kunt uw favoriete pantoffels direct via onze website bestellen. Ga hiervoor naar de desbetreffende product-pagina. Het betalen gaat tevens via onze website, op een veilige manier. Als de pantoffels onverhoopt toch niet passen, kunt u deze altijd terugsturen. Wilt u contact opnemen met de klantenservice? Dat kan door te bellen naar +31 74 291 2453.

Het is uiteraard ook mogelijk dat u de schoenen in een van onze winkels komt passen. Wij hebben filialen in Enschede en Hengelo. Kijk op de website voor de openingstijden.