Riem - Accessoires

Maak uw outfit compleet met een (bijpassende) riem. Het grootste deel van onze heren en dames collectie riemen zijn bijpassend bij de schoenen. Shop merken van Floris van Bommel, Magnanni, Santoni, Giorgio en Harris. Iedere riem is eenvoudig op maat te maken via de gesp zodat deze perfect zit en u hier niks van terug ziet. Hoe dit moet? Lees dit stap voor stap onderaan deze pagina.


Stappenplan inkorten riem

Riem besteld? Het kan goed zijn dat deze te lang is. Door een mooi systeem kunt u het eenvoudig inkorten! Het enige wat u nodig heeft: schroevendraaier, schaar, gaatjestang, meetlint, pen en de volgende instructies.

  1. Doe de riem door uw broek en trek hem aan zoals u de riem wilt dragen. Zet vervolgens een streepje aan de binnenkant van de riem op de plek waar het pinnetje van de gesp zit.
  2. Leg de riem op een vlak gedeelte (bijv. een tafel) en haal de gesp los met een schroevendraaier. Leg de kleine schroefjes en gesp apart.
  3. Meet de afstand tussen het 3e huidige gaatje en het streepje die u bij stap 1 heeft geplaatst.
  4. Knip de gemeten afstand, waar de gesp normaal gesproken zit, eraf.
  5. Leg het afgeknipte stuk op de riem en maak met de gaatjestang een gaatje op de plek waar de gesp moet komen.
  6. Gaatje gemaakt? Dan kunt u de gesp weer bevestigen aan de riem d.m.v. een schroevendraaier.

Wilt u dit liever niet zelf doen? Kom langs en wij maken de riem gratis voor u op maat! Een goede schoenmaker in de buurt kan de riem ook inkorten.