LILIAN

De schoenen van Lilian worden in een kleine handwerkfabriek in Italië geproduceerd. De laarzen, enkellaarsjes en pumps worden met veel vakmanschap en liefde gemaakt. Deze schoenen kunt u online bestellen bij Ten Eekelder Schoenen maar u bent ook van harte welkom in Hengelo.


Lilian schoenen bestellen bij Ten Eekelder Schoenen

  • Gratis levering vanaf €75,-
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online betalen
  • Snelle bezorging

Bestel de Lilian schoenen naar uw keuze zeer snel en eenvoudig via onze website. Wij streven er naar om de schoenen zo snel mogelijk bij u te leveren. U bestelt de schoenen eenvoudig via de productpagina van de schoenen die u graag wilt hebben.

Kwalitatieve Lilian schoenen

Lilian schoenen worden nog altijd met de hand gemaakt in een kleine fabriek in Italië. De schoenen worden gemaakt door Filippo Sgariglia en zijn vrouw Lilian. Naar haar is deze schoenenlijn vernoemd. Deze Italiaanse damesschoenen hebben een stijlvolle uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Deze schoenen worden dan ook enkel met de meest hoogstaande materialen gemaakt. Dit zorgt voor een goede pasvorm, duurzaamheid en de mooiste kleuren.

Bestel Lilian schoenen online

U koopt diverse Lilian schoenen online via onze website. Ga bijvoorbeeld voor enkellaarsjes, pumps of hoge laarzen.

Neem gerust een kijkje tussen de diverse schoenen van dit prachtige Italiaanse merk en bestel ze direct. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd naar onze klantenservice bellen op 074-2912453. U bent uiteraard ook van harte welkom in een onze winkel om de schoenen te passen.